Type and press Enter.

El restaurant NEXE recomenat a la Guia Repsol 2024

El restaurant NEXE recomenat a la Guia Repsol 2024

És amb gran entusiasme que compartim una notícia que omple de orgull a tot l’equip del Restaurant Nexe de Girona. Ens plau anunciar que hem estat recomanats per la prestigiosa Guia Repsol en la seva edició de 2024.

La Guia Repsol, reconeguda pel seu criteri exigent i la seva dedicació a destacar el millor de la gastronomia, ha donat el seu suport a la nostra proposta culinària, reconeixent la qualitat, la creativitat i la dedicació que caracteritzen Nexe, després d’un any que vam inaugurar l’aventura del Nexe.

Aquesta recomanació no només és un èxit per a nosaltres, sinó també un reconeixement a la rica escena gastronòmica de Girona. A Nexe, ens enorgulleix barrejar la tradició local amb un enfocament contemporani, oferint als nostres comensals una experiència única en cada plat.

Cada visita a Nexe és una oportunitat per gaudir de sabors exquisits i descobrir la passió que posem en cada detall. La recomanació de la Guia Repsol és un estímul per continuar explorant nous horitzons culinaris i oferir el millor als nostres estimats comensals.

Agraïm a la Guia Repsol aquest honor i, per descomptat, a tots vosaltres, els nostres estimats clients, pel vostre continu suport. Us convidem a celebrar amb nosaltres aquesta distinció i a gaudir d’una experiència gastronòmica única al cor de Girona.

Gràcies per ser part del nostre viatge culinari a Nexe! Reserveu la vostra taula i ajunteu-vos a nosaltres per explorar els sabors que ens han portat a ser recomanats per la Guia Repsol 2024. Esperem tenir el plaer de servir-vos aviat!