Type and press Enter.

Restaurant

Convertirem el teu àpat en una experiència inoblidable

Naixem de la idea que com a restaurant la nostra principal funció és crear una unió, un nexe, entre productor i client. Volem enllaçar aquells amics que ens brinden les millors matèries primeres i els comensals que ens fan confiança a través d’un excel·lent producte pròxim, temporal i sostenible.

La nostra proposta es fonamenta en dos pilars: d’una banda, els nostres proveïdors, que ens assessoren en la cerca del millor fruit i amb qui treballem braç a braç per confeccionar la carta i els menús segons el calendari dels productes. D’altra, els clients que dipositen la seva confiança en nosaltres i ens visiten per gaudir íntimament del plaer del menjar, redescobrint sabors i productes i compartint la seva experiència amb nosaltres per tal d’ajudar-nos a millorar.
EQUIP NEXE

La nostra cuina

Agafem el millor de cada lloc, de cada estil, tècnica i filosofia per aplicar-ho a un producte de qualitat, pròxim i responsable. Basem la nostra cuina en les arrels d’un ampli ventall de tradicions culinàries d’arreu, obrint així una finestra al món que no es lliga a modes, ni corrents. LA NOSTRA PROPOSTA GASTRONÒMICA NO ÉS JAPONESA, NI SUD-AMERICANA, NI TAN SOLS MEDITERRÀNIA. ÉS UNA CUINA PRÒPIA.

El respecte cap a un producte excel·lent, fresc i de temporada i la recerca de la millor elaboració i tècnica són l’ànima del nostre ofici i això es reflecteix no només al paladar sinó també en la presentació cuidada de cadascun dels nostres plats. Treballem de valent per incorporar idees i processos d’altres parts del món que enriqueixin la nostra visió amb pinzellades úniques, exòtiques i personals. La constant renovació i interpretació del producte en una cuina personal i transgressora guien aquesta visió cap a nous horitzons que conflueixen entre ells, fusionant-se en un mar de sabors, essències i perfums. Viatgem per l’alta cuina oriental, la sud-americana o la Mediterrània entre d’altres, sense comprometre’s amb cap d’elles exclusivament, però rendint homenatge a les seves arrels.

Volem transmetre uns valors, comunicar una cultura gastronòmica i crear un vincle bidireccional amb els clients i la ciutat de Girona. També amb els proveïdors, el medi ambient i amb el mateix personal, amics i família. Tots ells són la pedra angular d’aquest projecte i volem sostenir-los i nodrir-los, buscant la màxima expressió del respecte cap a tots ells.