Type and press Enter.

‘Menja’t Girona’ plat de temporada de primavera

‘Menja’t Girona’ plat de temporada de primavera

La marca “Menja’t Girona” s’ha elaborat mitjançant un procés participatiu que va arrencar a la primavera del 2023 i que pretén ser el paraigua on es mostrin els valors que es volen transmetre de la ciutat.

Aquests són: proximitat, experiència local responsable, inclusiva i cooperativa; economia circular; sostenibilitat ambiental, social i econòmica; sobirania alimentària i concepte de ciutat comestible, i producció agrícola socialment i ambientalment responsable, entre altres. La iniciativa compta amb un pressupost de 4.205.262,50 euros provinents dels Fons Next Generation.

La nova marca se centra en 4 eixos de comunicació: el turisme sostenible i de natura, el circuit curt i productes de l’horta, la gastronomia del territori i la promoció de l’horta i del treball local.

Dins del marc d’activitats emocionants de “Menja’t Girona,” us conviden a explorar i redescobrir les delícies culinàries de la ciutat. Una experiència gastronòmica única us espera a Girona amb el “Plat de Temporada Menja’t Girona.” NEXE participa d’aquest projecte oferint creacions excepcionals en les quals un producte d’horta de temporada serà el protagonista. És una oportunitat única per gaudir de la riquesa culinària de la ciutat i experimentar els sabors frescos i autèntics de la regió.

A NEXE ens hem decidit per un plat de pèsols d’HORTA PERA ofegats amb botifarra negra de Sagàs i tripes de bacallà. Reserva taula i gaudeix del nostre plat.

Els productes estrella de les quatre temporades són: la carabassa a la tardor, la col a l’hivern, les faves i pèsols a la primavera i el tomàquet a l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *