Type and press Enter.

Horta de Tramuntana

Horta de Tramuntana: gastronomia sostenible

Conrear de forma ecològica verdures de varietats tradicionals d´horta ecològica. Aquesta és la base d’Horta de Tramuntana, productors de Pau a l’Alt Empordà especialitzats en la venda a restaurants que busquen l’excel·lència en el producte i creuen en les verdures de qualitat.

Horta de Tramuntana:

Productors d’horta ecològica ubicats als Aiguamolls de l’Empordà. La seva filosofia és oferir un aliment de qualitat. És per això que únicament cultiven varietats antigues i/o tradicionals per tal que les seves verdures tinguin les millors propietats nutritives.

Horta de Tramuntana té un model de negoci enfocat a la producció de varietats de verdura amb llavors tradicionals (és a dir, llavors precorporatives) per a restaurants que busquen l’excel·lència del producte. El Celler de Can Roca, el Gingoler, Gresca i NEXE són alguns dels restaurants què aprovisiona.

Horta de Tramuntana sorgeix el 2015, fruit de l’experiència de Marc al sector i de la seva passió per la terra, els aliments de qualitat i l’ecologia.

Un procés de producció que comença amb el cultiu de llavors d’origen ecològic, biodinàmic o de producció pròpia.

Aquests horts ubicats als Aiguamolls de l’Empordà són defensors de les llavors tradicionals i la cura ecològica de l’horta. Cultiven varietats antigues perquè les verdures i les hortalisses tinguin les millors propietats nutritives.

Els productes d’Horta de Tramuntana es poden adquirir des de la pàgina web. Per a comandes per a restauració es pot contactar directament amb Marc (615 633 890) o Margarita (699 086 886).

Horta de Tramuntana Margarita i Marc
Horta de Tramuntana Marc i Margarita