Type and press Enter.

NEXE restaurant recomanat per la Guia Michelin

NEXE restaurant recomanat per la Guia Michelin

A més de les famoses Estrelles, la Guia MICHELIN reconeix el talent gastronòmic en un ampli nombre de restaurants amb diferents distincions, com els Bib Gourmand (els establiments que destaquen per la seva relació qualitat/preu) o els Restaurants Recomanats (aquells que mereixen ser inclosos a selecció pel seu nivell de cuina).

Des que el 1900 se’n publiqués la primera edició, la Guia MICHELIN s’ha caracteritzat per ser la referència per a aquells viatgers que volen informar-se sobre les característiques culinàries dels restaurants de tot el món. Un aparador gastronòmic internacional, present a més de 40 països, que és conegut a tot el planeta pel seu rigorós i independent sistema de selecció, a través del qual premia i destaca un ampli nombre de restaurants amb els reconeixements més preuats al sector hostaler: les Estrelles MICHELIN.

I encara que només uns pocs escollits aconsegueixen assolir les famoses Estrelles, la Guia reconeix i recomana molts altres restaurants que mereixen el segell de qualitat que significa aparèixer als seus llistats. A través de categories com Bib Gourmand o Restaurant Recomanat, els inspectors reflecteixen l’excel·lència de nombrosos establiments que presumeixen orgullosos de tal reconeixement. Unes distincions que, a l’edició 2023 i igual que els restaurants amb Estrelles, les plaques de les quals són lliurades, de manera individual, des de fa anys per Makro, reben també la seva Placa MICHELIN, gràcies a la col·laboració dels partners de la Guia, Mahou Sant Miquel i Royal Bliss. Ambdues marques patrocinen el lliurament de les plaques d’aquestes dues categories i han organitzat diferents esdeveniments en què han lliurat el corresponent emblema als establiments seleccionats.

D’aquesta manera, tots els restaurants referenciats a la Guia ja poden lluir la corresponent Placa MICHELIN, un distintiu que és “sinònim d’un establiment al qual els apassionats per la gastronomia els agrada visitar amb freqüència per gaudir de la seva cuina. La placa és un símbol tangible que identifica i dona visibilitat als restaurants a peu de carrer, i que reconeix una cuina de qualitat de la mà d’un xef i incentiva l’activitat d’aquests negocis com a dinamitzadors econòmics i turístics”, expliquen representants de la Guia MICHELIN.

Opinió de la Guia MICHELIN sobre NEXE Restaurant:

Un restaurant que cerca servir d’enllaç entre els clients i els petits productors locals (d’aquí el nom). A través de la carta, d’un menú degustació i de diferents suggeriments diaris aquí ofereixen una cuina de gust actual, aferrada a la temporada i no exempta de tocs asiàtics i sud-americans.

Moltes gràcies a tots els comensals que heu confiat amb nosaltres.