Type and press Enter.

Llavora - Porc ecològic nascut, criat i elaborat a l'Empordà

Llavora – Porc ecològic nascut, criat i elaborat a l’Empordà

Llavora és un projecte agroecològic per a la transició del sector porcí.
A llavora produeixen i assessoren per a una transició cap a un sector porcí de granges petites, ecològiques i integrades al territori, que respectin l’entorn natural i el benestar animal i que produeixin aliments d’alta qualitat, sense antibiòtics ni additius químics.

Carn ecològica, de proximitat i envasada sense plàstics!

Els seus porcs neixen i es crien a l’Empordà, se sacrifiquen en un escorxador municipal de petita capacitat i els productes s’elaboren en un obrador artesanal, tot en un radi de 5 km. Distribueixen a través de punts de recollida. D’aquesta manera pots comprar aliments de qualitat, directament al productor i a un preu just. L’envasament dels seus productes es fa amb materials certificats 100% biodegradables i 100% compostables.

FILOSOFIA I VALORS:

Salut

El que és saludable per a la terra és saludable per a les persones. A llavora crien animals sans, sense antibiòtics i elaboren productes ecològics sense additius químics.

Territori

Aposten pel teixit econòmic i social del país. Promouen el consum de proximitat.
 Volen que els animals consumeixin cereals i farratges ecològics conreats al voltant de la granja.

Petjada neta

Creuen en un model agropecuari equilibrat i respectuós amb el medi ambient. Baix consum d’energia i cap malbaratament d’aigua. A llavora no generen purins.

Benestar animal

Adapten la granja als comportaments naturals dels animals. Benestar és menys estrès per al bestiar i més salut. Més salut, més qualitat.

Km 0

Consumir aliments locals ens ajuda a consolidar sistemes agraris resilients i a restablir els vincles entre els consumidors i els productors del territori.

Canvi climàtic

Incorporen de manera integral mesures de mitigació i adaptació al canvi climàtic. Aquest és el repte fonamental al qual s’enfronta la nostra societat en els pròxims anys.

REPARTIMENT:

Serveixen a cooperatives de consum

Si ets d’una cooperativa o grup de consum i busques productes del porc, ecològics i locals, directes del productor, a llavora estaran encantats de treballar amb vosaltres.

Serveixen a restaurants i professionals

Si ets d’un restaurant o menjador col·lectiu que treballa amb productes singulars, elaborats de manera artesanal i km 0, posa’t en contacte amb LLavora.

Servei a domicili

Transport ètic a particulars a algunes poblacions. Fes la teva comanda i escull on vols que t’ho portin.

Suma’t a la llavor del canvi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *