Type and press Enter.

Empesca't - Pesca artesanal amb arts tradicionals

Empesca’t – Pesca artesanal amb arts tradicionals

Empesca’t és la marca de qualitat per als seus productes, regulada, gestionada i certificada per l’associació d’Arts Menors Costa Brava.

La marca de qualitat Empesca’t, neix de les inquietuds que tenen els pescadors artesanals de l’Escala i l’Estartit per poder mantenir el seu ofici.

Arts Menors Costa Brava és una associació creada per una agrupació de pescadors artesanals de l’Escala i l’Estartit, als quals els apassiona el seu ofici i volen compartir aquesta passió amb tots nosaltres.

Cada un dels seus productes compleix amb els requisits de bones pràctiques pesqueres, les quals garanteixen el mínim impacte per a l’espècie objectiu i per al seu entorn, sempre haurà estat pescat amb arts tradicionals de baix impacte i per pescadors artesanals de l’Escala i l’Estartit que diàriament treballen per millorar l’estat de les seves espècies objectiu i del seu entorn.

Aquestes captures són etiquetades amb la marca de qualitat Empesca’t, i es comercialitzen amb un preu just pel pescador artesanal, sent distribuïdes per ells mateixos, per a garantir la qualitat del producte fins a l’entrega final.

Amb la marca Empesca’t volen aconseguir un preu just per al pescador artesanal i que els consumidors, consumint els seus productes, participin en la millora de la vida dels pescadors artesanals, dels recursos marins i del nostre territori.

Posen en valor la gran feina realitzada pels pescadors artesanals de l’Escala i l’Estartit.

Visita la seva web i segueix-los a Instagram!